Scotch-Brite 3M SCD schijven 115 mm

SCD schijven voor het snel verwijderen van oudeverflagen en verweerd hout. Ideaal om de uitgeharde houtrotherstel epoxy te modelleren.

Te gebruiken met de haakse slijper met de 3M m14 steunschijf. Verkrijgbaar: in 4 groftes.Toepassing: op lak, hout, epoxymateriaal, metaal, aluminium en roestvrijstaal. Diameter 115 mm. met de bekende scotch Brite kwaliteit, niet geweven Nylon web geïmpregneerd met een aluminium oxide schuurkorrel. Met behulp van volledige kunsthars beklijming gevormd tot een agressief schuurmateriaal. De open structuur zorgt voor een goede afvoer van warmte die vrijkomt van het roterend schuren. Hierdoor wordt het mogelijk thermoplastische coatings, bijvoorbeeld watergedragen verflagen d.m.v. schuren te verwijderen.

NatuurlijkGoed geeft in al zijn adviezen aan dat de ondergrond voorbereiding het aller belangrijkste is voor het resultaat van het verfsysteem. Schoonmaken en schuren zijn zijn daar de meest intensieve handelingen in. Handelingen die tijd kosten dus een belangrijke kostenfactor zijn in de aanneemsom. Door het gebruik maken van hulpmiddelen die deze tijdsfactor kunnen minderen zal de kostprijs ook dalen. Groot voordeel ook de verbeterde ondergrondcondities.

Met het toepassen van het 3M Schots-brite SCD systeem kan zeer snel ernstig verweert hout weer tot gezond hout worden terug geschuurd. Ook is het mogelijk om ramen met een probleem met omtrekspeling via de groffe schijf weer de gewenste ruimte te geven. Veel van onze relaties gebruiken de SCD schijven ook om bij het herstel van houtrotschade de aangebrachte en uitgeharde epoxy weer in model te schuren. Super snel en efficient.

Hert Schots-Brite SCD systeem mag niet ontbreken in het dagelijks gereedsschap assortiment van de schilder, klusser en aannemer.

 

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__